Think inside the box

SPH Verpakkingen

Korte levertijden Spoedservice mogelijk Alle afmetingen Advies op maat
FSC logo

Dekseldoos

Ideaal voor kleine tot middelgrote artikelen

De dekseldoos, ook wel fefco 300 genoemd, is een kartonnen doos die bestaat uit een bodem met deksel combinatie. De kartonnen dekseldoos biedt extra stevigheid aan alle zijden (de draagvlakken), waardoor hij niet inzakt. Dit type doos heeft een variabele vulhoogte waardoor je producten kunt verpakken die in hoogte verschillen. Hij gaat lang mee, omdat de kartonnen dekseldoos niet kapot gemaakt hoeft te worden als hij geopend wordt. Bovendien is deze kartonnen doos perfect te gebruiken als je op zoek bent naar een sterke, industriƫle verpakking maar ook als geschenkverpakkingof cadeaudoos.


Naar onze dozen op voorraad Naar onze dozen op maat

Beschrijving

De kartonnen dekseldoos bestaat uit een bodem en een deksel die er overheen wordt geplaatst. Een dekseldoos kan worden geleverd in de hoogte die je nodig hebt, precies passend bij de inhoud die er in komt. Ook producten met verschillende hoogten komen tot hun recht in een dekseldoos. Kortom: deze doos maakt het mogelijk optimaal te variëren in hoogte.

Waarom een dekseldoos?

De kartonnen bodem en dekselcombinatie Fefco 300 kun je gebruiken voor artikelen zoals drukwerk, cosmetica, onderdelen en schoeisel of textiel en is ook zeer geschikt om te gebruiken wanneer je je product als pakket verstuurt.

Bedrukking op de dekseldoos

Het deksel leent zich uitstekend om te bedrukken met je logo of een tekst. Hierdoor kan hij gebruikt worden als extra promotiemiddel, cadeauverpakking voor luxe artikelen, kerstpakketdoos of bewaardoos.

Kenmerken van kartonnen dekseldoos Fefco 300:

  • Extra stevig aan alle draagvlakken
  • Variabele vulhoogte
  • Gemakkelijk te openen en te sluiten
  • Herbruikbaar
  • Geschikt als geschenkverpakking, cadeaudoos of kerstpakketdoos
  • Eenvoudig te bedrukken met eigen logo of tekst
  • Geschikt als verzenddoos
  • Gebruik voor verzeniding eventueel als alternatief onze kartonnen postdoos (Fefco 427)

Om grotere producten te verpakken raden we kartonnen dekseldoos Fefco 320 aan. Neem gerust contact op als je wilt weten welke dekseldoos het best bij je product past.

Aanvullende informatie

Fefco type: Fefco 300

Synoniemen:

bodem/deksel doos, dekseldoos, bodem/deksel combinatie, doos met variabele vulhoogte, bewaardoos, doos hergebruiken, doos drukwerk, kartonnen doos, sterke draagvlakken, kerstpakket doos, doos voor kerspakket, geschenkverpakking, geschenkdoos, cadeaudoos.

Doos: Fefco 300
Dekseldoos
Fefco 300
Copyright © 2024 - Dozen op maat