Think inside the box

SPH Verpakkingen

Korte levertijden Spoedservice mogelijk Alle afmetingen Advies op maat
FSC logo

Kartonnen dozen bedrukken

Kartonnen dozen bedrukken

Voor ieder artikel dat wordt verzonden, opgeslagen of op voorraad wordt gehouden is er een geschikte kartonnen doos op maat te vinden. Bij Dozen op Maat maken en leveren wij niet alleen dozen, we bedrukken ze ook. Een bedrukte kartonnen doos heeft meerdere functies.

Mooi en verzorgd

Natuurlijk staat het mooi en verzorgd. De ontvanger weet het gelijk: in dit pakket zit dat langverwachte cadeau, waar hij of zij met spanning naar uitkeek. Jouw klant is gelijk blij!

Praktisch

Naast het esthetische nut, heeft een bedrukking ook een praktische kant. Wanneer je diverse dozen in een magazijn hebt staan en precies die ene doos zoekt waar dat specifieke artikel in zit dat je nodig hebt. Dan is het handig als op de buitenkant staat wat er in zit. Zo wordt lang zoeken verleden tijd.

Altijd het juiste artikel te pakken

Ook in een winkel kan een kartonnen doos met bedrukking erg nuttig zijn. Zo weet je in één oogopslag welke doos je nodig hebt om schappen bij te vullen of een voorraadartikel mee te geven aan de klant, die zichzelf er ook van verzekerd dat hij of zij het juiste artikel krijgt.

Eigen DTP en in-house drukken

Bij Dozen op Maat bedrukken wij je logo, beeldmerk of tekst op de manier zoals je dat wilt.

Onze eigen DTP-afdeling:

  • controleert de aangeleverde bestanden op kwaliteit en bruikbaarheid,
  • geeft advies over het formaat van de bedrukking,
  • geeft advies over de plaatsing van de bedrukking,
  • ontwerpt zelf logo’s, beeldmerken en teksten.

Controle

Onze kartonnen dozen drukken wij zelf en zo hebben we volledig de controle over het drukproces, de kwaliteit en de levertijd van het drukwerk.

Meer weten?

Meer weten over bedrukte kartonverpakkingen? Lees dan ons blogartikel ‘Haal er meer uit dan erin zit’.

Heb je vragen over het bedrukte kartonnen dozen? Of wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact met op via info@sph.nl of bel ons op 0528-235 236

Copyright © 2024 - Dozen op maat