Think inside the box

SPH Verpakkingen

Korte levertijden Spoedservice mogelijk Alle afmetingen Advies op maat
FSC logo

Postdoos

Representatief en multifunctioneel

De kartonnen postdoos (Fefco 427) is een gebruiksvriendelijke, representatieve en multifunctionele verpakking. Het is de perfecte doos om artikelen te versturen. Je kunt deze kartonnen doos makkelijk in elkaar zetten en sluiten zonder tape te gebruiken. Dubbele zijkanten zorgen voor extra versteviging.


Naar onze dozen op voorraad Naar onze dozen op maat

Beschrijving

De postdoos is een gebruiksvriendelijke en verzorgde verpakking die je eenvoudig kunt afsluiten zonder tape. De kartonnen postdoos wordt geleverd als plat stuk karton en kan makkelijk in elkaar worden gezet. Deze verpakking is verkrijgbaar op maat en zelfs als lage variant die door de brievenbus kan. De postdoos is stevig door de dubbele zijkanten en duurzaam omdat hij niet kapot gemaakt hoeft te worden bij het openen. De kartonnen postdoos is een erg populaire verpakking die gebruikt wordt om bijvoorbeeld webshopartikelen, kleding, schoenen, onderdelen en accessoires te versturen.

Waarom een kartonnen postdoos op maat?

Als je op zoek bent naar een doos waarin je producten maximaal tot hun recht komen en zo compact mogelijk worden verpakt en verzonden. Dan is een postdoos de ideale oplossing. Bovendien ziet het pakket er verzorgd en professioneel uit. Doordat het gemakkelijk kan worden gesloten en geopend is het een gebruiksvriendelijke doos voor zowel de verzender als de ontvanger. Deze doos heeft dubbele zijkanten die ervoor zorgen dat je product goed wordt beschermd tijdens het transport en de bezorging.

Bedrukking

Met een professionele bedrukking zoals je logo of een tekst geef je deze postdoos de gewenste uitstraling en wordt het een mooie reclame-uiting.

Kenmerken kartonnen postdoos:

  • Populaire verzenddoos bij webshops en retailers
  • Op maat leverbaar
  • Leverbaar als brievenbuspakket
  • Stevigheid door dubbele zijkanten
  • Representatieve uitstraling
  • Uitstekend geschikt voor bedrukking, reclame-uiting
  • Te sluiten en openen zonder tape
  • Herbruikbaar

Aanvullende informatie

Fefco type: Fefco 426

Synoniemen:

postdoosje, verzenddoos, kartonnen doos voor post, doos postpakket, brievenbusdoos, brievenbuspakket, postverpakking, kartonnen doosje, doos op maat, webshopdoos.

Doos: Fefco 427
Postdoos
Fefco 427
Copyright © 2024 - Dozen op maat