Think inside the box

SPH Verpakkingen

Korte levertijden Spoedservice mogelijk Alle afmetingen Advies op maat
FSC logo

Wikkeldoos

Je product veilig en snel ingewikkeld

De wikkeldoos (Fefco 409) is een stevige kartonnen doos om je platte of langwerpige producten in te verpakken. De wikkeldoos wordt geleverd als platte kartonnen plaat met vouwlijnen, die ervoor zorgen dat je de verpakking om het product heen kunt "wikkelen". De dubbele zijkanten van deze kartonnen wikkeldoos zorgen voor extra stevigheid.


Naar onze dozen op voorraad Naar onze dozen op maat

Beschrijving

Onze kartonnen wikkeldoos is een eenvoudige kartonnen verpakking die met name geschikt is voor platte of lange producten. Door de kartonnen plaat te vouwen ‘wikkelt’ u de verpakking gemakkelijk en snel om het product heen tot handzame en praktische doos. De wikkeldoos biedt stevigheid en extra bescherming aan de zijkanten.

Waarom een kartonnen wikkeldoos?

Onze wikkeldoos is geschikt voor een grote diversiteit aan platte en langwerpige producten. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld boeken, dvd’s, tablets, gordijnrails, skies of tafelbladen. De dubbele zijkanten die daarbij ontstaan zorgen bij dit type kartonnen verpakking voor extra versteviging en bescherming. De eenvoudige manier van in elkaar zetten en dichtplakken maken deze wikkeldoos een perfecte voorraaddoos om razendsnel producten verzendklaar te maken.

Wil je liever versteviging aan de onderkant en bovenkant?

Ben je op zoek naar versteviging aan de onderkant en bovenkant dan raden we kruiswikkelverpakking Fefco 4040 aan. Neem gerust contact op als je twijfelt welke doos geschikt is voor je product.

Kenmerken kartonnen wikkeldoos:

  • Geschikt voor platte en lange producten
  • Populair voor boeken, dvd’s, gordijnrails, tablets, skies en tafelbladen
  • Beschikbaar in vrijwel alle formaten
  • Extra bescherming door dubbele zijkanten
  • Snel en eenvoudig in elkaar te zetten

Aanvullende informatie

Fefco type: Fefco 409

Synoniemen:

boekverpakking, boekendoos, brievenbuspakket, wikkelverpakking, wikkeldoos, platte doos, doos voor lange producten

Doos: Fefco 409
Wikkeldoos
Fefco 409
Copyright © 2024 - Dozen op maat