Think inside the box

SPH Verpakkingen

Korte levertijden Spoedservice mogelijk Alle afmetingen Advies op maat
FSC logo

Wikkeldoos met middensluiting

Makkelijk openen aan de bovenkant

De kartonnen wikkeldoos met midden sluiting (Fefco 411) is bijna identiek aan de standaard wikkeldoos (Fefco 409). Het grote verschil is dat de sluiting zich bevindt in het midden van de bovenkant van de doos. De tape om de doos dicht te maken komt dan ook over de hele lengte van de doos aan de bovenkant, waardoor hij nog makkelijker opengemaakt kan worden.


Naar onze dozen op voorraad Naar onze dozen op maat

Beschrijving

De kartonnen wikkeldoos met midden sluiting, ook wel Fefco 411, is een verpakking die geschikt is voor korte en lange en platte voorwerpen zoals kunststofplaten, boeken en industriële producten. De kartonnen doos wordt geleverd als plat stuk karton en is zeer eenvoudig in elkaar te zetten. De sluiting bovenop de doos maakt dat deze wikkeldoos minder geschikt is om  te stapelen.

Waarom een wikkeldoos met midden sluiting?

Een wikkeldoos met midden sluiting gebruik je voor lange platte voorwerpen, bijvoorbeeld industriële voorwerpen of kunststof platen. Ze zijn bij uitstek geschikt om makkelijk uit voorraad te halen en uit te pakken aan de bovenkant. Hou er rekening mee dat als je voor deze kartonnen wikkeldoos kiest, de inhoud makkelijk beschadigd wanneer deze met een mes wordt opengesneden.

Kenmerken wikkeldoos met middensluiting:

  • Inpakken van lange, platte voorwerpen
  • Geschikt voor o.a. kunststofplaten, boeken en industriële producten
  • Beschikbaar in klein en groot formaat
  • Alternatief voor kleine Amerikaanse vouwdozen
  • Makkelijk en snel open te maken

Aanvullende informatie

Fefco type: Fefco 411

Synoniemen:

boekverpakking, boekendoos, brievenbuspakket, brievenbusverpakking, wikkelverpakking, wikkeldoos, platte doos, doos voor platte producten

Doos: Fefco 411
Wikkeldoos met middensluiting
Fefco 411
Copyright © 2024 - Dozen op maat